Фото илустрација / - Фото: Твитер Управе полиције
25/06/2021 u 12:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Процесуирани због покушаја силовања, лажног пријављивања и крађа

Ова лица су отуђивала мобилне телефоне, гардаробу, парфеме и козметику, акомулаторски одвиjач и дио са возила

Због 10 кривичних дjела кривично ће одговарати осам особа

Полициjа у Подгорици jе, предузимаjући активности на расвjетљавању кривичних дjела, ухапсила пет особа а против три особе подниjела кривичне приjаве. Ова лица су извршила три тешке крађе, шест крађа и лажно приjављивање.

Слободе су лишени Б.Г. (27), М.Д. (25), К.К. (29), Р.П. (43) и С.А. (23), сва лица из Подгорице због сумње да су извршили шест крађа, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Ова лица су отуђивала мобилне телефоне, гардаробу, парфеме и козметику, акомулаторски одвиjач и дио са возила.

Против М.Ђ. (44) из Подгорице jе подниjета кривична приjава због сумње да jе извршио тешку крађу, на начин што jе провалио у кућу оштећеног и отуђио телевизор.

Због сумње да jе извршио двиjе тешке крађе полициjа jе против Е.Р. (28) из Подгорице. Дjела jе извршио на начин што jе два пута провалио у возила оштећених и отуђио торбицу са личним документима, новац, ДВД, два акумулатора и алат.

Из Министарства су казали да ће због кривичног дjела лажно приjављивање кривично одговарати Х.М. (19) коjа jе приjавила физички напад и покушаj силовања од стране више лица. Она jе у приjави навела да jе два лица препознала. Криминалистичком обрадом jе утврђено да наводи из приjаве нису тачни.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 23:07