Danilo Šaranović / - FOTO: MUP
22/01/2024 u 18:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šaranović nakon hapšenja policajca: Korupcija i mafijaško ponašanje neće proći

Naša misija je jasna: izgraditi stabilnije i sigurnije društvo za sve građane Crne Gore. Ovo uhapšenje je samo jedan korak na tom putu, ali bitan korak u izgradnji jače i pravednije Crne Gore, naveo je ministar unutrašnjih poslova

Slučaj hapšenja policijskog inspektora zbog sumnje da je primao mito jasno oslikava našu odlučnost i stav u borbi protiv korupcije unutar policijskih redova, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

- Poruka koju šaljemo svim službenicima Uprave policije je jasna: korupcija i mafijaško ponašanje neće proći. Neće biti tolerancije za one koji narušavaju integritet naše policijske organizacije i koji urušavaju temelje pravne države. Ovaj događaj nije samo pitanje pojedinačne odgovornosti, to je pitanje očuvanja integriteta naše institucije i povjerenja građana u policiju. Kao ministar unutrašnjih poslova, stojim čvrsto na principu nulte tolerancije prema korupciji i neetičkom ponašanju. Zato ćemo nastaviti s intenzivnim aktivnostima na suzbijanju korupcije i drugih kriminalnih aktivnosti, istakao je on.

U Rožajama uhapšen policijski inspektor, osumnjičen za primanje mita

Kako je dodao, Uprava policije mora biti primjer integriteta i profesionalizma.

- I nećemo dozvoliti da nekoliko pojedinaca i grupe lica naruše ugled i trud mnogih poštenih policajaca koji svakodnevno služe svojoj zemlji. Naša misija je jasna: izgraditi stabilnije i sigurnije društvo za sve građane Crne Gore. Ovo uhapšenje je samo jedan korak na tom putu, ali bitan korak u izgradnji jače i pravednije Crne Gore. Hvala svim poštenim službenicima koji svakodnevno rade na očuvanju reda i mira u našoj zemlji i hvala Sektoru za borbu protiv kriminala na svakodnevnoj odlučnosti. Vaš rad i posvećenost su temelji na kojima gradimo bolje društvo, zaključio je Šaranović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:56