Tunel do depoa Višeg suda FORENZIČARI PRIKUPLJAJU TRAGOVE/ - VLADA / - TUNEL DO DEPOA VIšEG SUDA FORENZIČARI PRIKUPLJAJU TRAGOVE/ - VLADA
17/09/2023 u 19:04 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slučaj "obijanja depoa": Identifikovane tri osobe, sumnja se da su iz Srbije

Kako je portal Dan noćas objavio, direktor Uprave policije sjutra je u posjeti Beogradu povodom dobijanja informacija vezanih za ovaj slučaj

Istragom povodom obijanja depoa Višeg suda u Podgorici identifikovana su tri lica, saznaje nezvanično portal Dan. Kako nam je saopštio izvor blizak istrazi, sumnja se da su pomenute osobe iz Srbije i da su povezane sa radnjama kopanja podzemnog tunela od obližnjeg stana do depoa Višeg suda.

Terzić sjutra u Beogradu: Povod prikupljanje podataka o obijanju depoa Višeg suda, uskoro hapšenja

Kako je portal Dan noćas objavio, direktor Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić sjutra je u posjeti Beogradu povodom dobijanja informacija vezanih za ovaj slučaj. Podsjećamo, prije šest dana u javnost je odjeknula vijest da je pokrenuta istraga povodom obijanja depoa Višeg suda u Podgorici.

Dan nakon toga ovo lice mjesta opisuje se kao "filmska scena", jer je otkriveno da je u zidu depoa Suda koji se nalazi u centru Glavnog grada probijena rupa.

Zatim istraga utvrđuje da se zapravo radi o tunelu dugačkom oko 40 metara koji vodi od stana obližnje zgarde do mjesta u kojem su, kako se do sada smatralo, na najbezbjedniji način smješteni dokazi i sudski predmeti među kojima je i oružje iz ubistava i velika količina droge čija je ulična vrijednoist više desetina miliona eura.

Za sada je utvrđeno da je iz depoa ukradeno oružje koje je dio dokaznog materijala u određenim sudskim postupcima i da su neki od sudskih predmeta ispreturani.

Istraga je i dalje u toku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. oktobar 2023 02:03