Oduzeta droga / - UP
21/05/2023 u 13:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spriječeno krijumčarenje 72 kg marihuane iz Albanije u Crnu Goru, uhapšen osumnjičeni

E.O. je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Službenici Sektora granične policije su sinoć, preduzimajući operativno – taktičke  mjere i radnje, spriječili krijumčarenje oko 72 kilograma opojne droge marihuana iz Republike Albanije u Crnu Goru.

- Naime, sinoć oko 21.30 časova pripadnici granične policije su u reonu kanjona rijeke Cijevne, u mjestu Hadžaj, zaustavili vozilo marke „VW Passat“ danilovgradskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.O. (53) iz Podgorice. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela tri veća džaka u kojima su se nalazila pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine od oko 72 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Lice, marihuana i vozilo su predati podgoričkoj policiji na dalju nadležnost.

E.O. je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 19:44