PRONAĐENA MARIHUANA / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
15/06/2024 u 19:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšen Pljevljak, osumnjičen za krijumčarenje marihuane

Policija je uhapsila P.M.(54) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih drog, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, u koordinaciji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti,,Sjever“ su preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprječavanje krijumčarenja narkotika, lišili slobode lice kod kojeg je pronađena opojna droga marihuana, a u sklopu višemjesečnih mjera i radnji - navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da su 14.juna, po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Bijelom Polju, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, izvršili pretres vozila koje koristi P.M.

image

PRONAĐENA MARIHUANA

- FOTO: UPRAVA POLICIJE

- Pretresom automobila, u prtljažniku je pronađeno i oduzeto nekoliko pakovanja sa sadržajem biljne materije tamno zelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 10 kg. Od osumnjičenog je oduzeto putničko motorno vozilo, kao i dva mobilna telefona i sim kartica, radi daljih kriminalističkih vještačenja - rečeno je iz UP.

Osumnjičeni P.M. će, dodaju, uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Podgorica: Procesuirane dvije osobe, pronađene psihoaktivne supstance

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:33