/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
25/11/2021 u 09:34 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пејовић ухапшен па пуштен: Осумњичен да је пријетио директору Агенције за заштиту природе и животне средине

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је оцијенио да се у радњама В.П. не стичу елементи кривичног дјела за које се гоњење предузима по службеној дужности

Синоћ је у Подгорици ухапшен Веселин Пејовић због приjаве да jе приjетио  директору Агенције за заштиту природе и животне средине, потврђено је за портал Дан из више извора из полиције и Суда.

Пејовић је након саслушања у Суду за прекршаје пуштен на слободу. 

Подсјећамо, Пејовић је власник Комбината алумунијума Подгорица (КАП).

-Јуче је Центру безбједности Подгорица директор Агенције за заштиту животне средине Милан Газдић поднио пријаву против В.П., у којој је навео да га је В.П. путем телефона вријеђао и упућивао му пријетње. О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је оцијенио да се у радњама В.П. не стичу елементи кривичног дјела за које се гоњење предузима по службеној дужности, те су службеници полиције лишили слободе В.П. због прекршаја из чланова 7 и 8 Закона о јавном реду и миру-наводе из Управе полиције.

Он је наводно дирекотра Агенције позвао због рјешења које је изречено КАП-у, коjе обавезуjе да држави плати  600.000 еура.

Пејовићу је саслушање код судије за прекршаје заказано у 9.45.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:40