Skank policija / - FOTO: UP
28/09/2024 u 08:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ulcinj: Granična policija pronašla 66 kilograma skanka, dvije osobe pobjegle ka Albaniji

Granična policija u rejonu sela Sukob, u Ulcinju, pronašla 119 pakovanja opojne droge skank ukupne mase oko 66 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Policijski službenici su na licu mjesta uočili dva nepoznata lica koja su se dala u bjekstvo u pravcu Albanije - dodaje se u saopštenju policije.

Pretragom terena od strane policijskih službenika i upotrebom službenog drona policijski službenici su, kako su kazali, 27. septembra, u ranim jutarnjim časovima pronašli tri torbe sa 119 pakovanja, težine oko 66 kilograma u kojima se nalazila biljna materija zelene boje nalik na opojnu drogu skank.

- Policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj su postupali po operativnim saznanjima da se u rejonu sela Sukobin, iz Republike Albanije u Crnu Goru krijumčari opojna droga skank, te da se u neposrednoj blizini graničnog kamena kreću dva nepoznata lica sa većim torbama - dodaje se u saopštenju.

Pomenuta lica se potražuju od strane albanske policije a, kako je saopšteno, o navedenom događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom.

Albanski državljanin pokušao da prokrijumčari drogu preko rijeke Bojane

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 08:52