/ Андрија Мандић
04/05/2022 u 21:40 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мандић: Ако су Катнић и Чађеновић сакрили документацију, треба их ухапсити

Сада вам је јасно зашто је ДФ искључен из претходне извршне власти, зашто је претходна влада Здравка Кривокапића водила тако жалосну политику, навео је он

Предсједник НСД, и једног од лидера ДФ-а, Андрија Мандић казао је да се државна организација Црне Горе урушава као кула од карата, те да грађани томе свједоче ових дана.

- Довољно је било да исплива неколико доказа у оним радњама које су убијале ову државу, које говоре о нашем дубоком пропадању и којим се потрвђује све оно што је говорио годинама Демократски фронт... Када су се појавиласва ова докумнета и када смопостављали питања које упознат сатом документацијом коју је доставио Еуропол о Скај комуникацијама, добили смо одговор да ту нема ништа. Оптужујемо коориднатора служби безбједности Црне Горе. Да ли он зна шта се ту налази и директор полиције, људи из тужилаштва. Данас смо добили информацију да је Специјално тужилаштво имало папире и да су имали хабру одлуку да саопште да ту нема ничег оптужујуућег за лица која су се бавила тешким криминалним радњама убиства људи, шверц кокаин аи цигарета... - поручио је, поред осталог, Мандић.

Поручио је да је Црна Гора данас уништена.

- Ако је истина да су Миливоје Катнић и Саша Чађеновић ту документацију сакрили од Дритана Абазовића и директора полиције Зорана Брђанина, онда су они заслужили да буду ухапшени како не би утицали на свједоке и побјегли. Дајемо подршку новом главном специјалном тужиоцу. Уз њега стоји Црна Гора у борбу против корупције и криминала- нагласио је Мандић.

Поручује да борба проитв корупције и криминала има имена и презимена и да су посложена на Скај комуникације.

- Имамо фотографије, видимо како се полицијски функционери друже са криминалцима... Сада је последњи моменат да се обрачунамо са том мафијом, тражимо и оичекујемо да главни специјални тужилац и људи из полиције подигну главу и супроставе се овоме чуду. Сада вам је јасно зашто је ДФ искључен из претходне извршне власти, сада вам је јасно зашто је претходна влада Здравка Кривокапића водила тако жалосну политику и није била спремна да демонтира ДПС и није била спремна да се обрачуна са криминалом - казао је Мандић.

Поручио је да главни специјални тужилац мора да зна да није сам, да има подршку.

- Ако је истина да је Чађеновић по налогу Катнића одлучио да то није важно у процесу извиђаја, документациа коју је доставио Еуропол, треба одмах ухапсити. ДФ и данас тоји снажно на бранику истинских вриједности.  - казао је Мандић.

Он сматра да је највећа одговорност на новом главном специјалном тужиоцу.

- Тако једино може доказати да није исти ка оони, очекујем храбре потезе. Ово је један пресудан моменат за Црну Гору, налази се на ивици амбиса. Домаће зло нас је довело до тога- појаснио је Мандић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:33