/ - FOTO: GP URA
02/10/2024 u 21:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Abazović: Neće me ucijenjivati PES i Demokarte, ZBCG lovi u mutnom

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je kako su dobili ono što su željeli na podgoričkim izborima – a to je da odlučuju o daljem razvoju Podgorice.

Rezultati koalicije “Za bolju Podgoricu”, kako je on kazao, nešto je manji od očekivanja, ali ostvarili su ono što su željeli.
- A to je da odlučujemo o daljem razvoju Podgorice. Mislim da treba da budemo zadovoljni - istakao je on, gostujući na Novoj M.

Smatra kako u kampanji nijesu zakazali ni on ni predsjednik države Jakov Milatović.

- Šezdeset odsto građana Podgorice želi promjene. Sve lažavine oko Veljeg brda, sve o Evropi sad 2, o penzijama, Sen Tropeu, ašovima i autoputu nije moglo da skupi više od 21 odsto - rekao je on.

O PES i Demokratama kazao je kako ne zna šta oni hoće.

- Traže li krivca u nosiocu koji je došao iz štaba DPS-a, ne znam, nijesam ovdje da komentarišem njihov rezultat. Mujović je rekao u kampanji da ne želi da pravi sa nama koaliciju. Sa kim će ako neće sa nama? Da neće da se vrati u štab DPS-a - upitao je.

Knežević: Ako Milatović hoće sa DPS-om adekvatno ćemo reagovati, URA nije neophodna

Za ZBCG je poručio da ga uopšte ne zanima šta oni pričaju, te da oni love u mutnom otkad zna za njih.

- Mi DF-u ne dugujemo ništa. Neka se ne pozivaju na 30. avgust ništa. Sad su se sjetili 30. avgusta, kad su im fotelje u pitanju - dodao je.

Demokrate su svoju sudbinu vezale za PES, smatra on.

- Vidjeli smo ih u Budvi, pa u Podgorici - istakao je Abazović.

Kaže kako je Milo Đukanović “instalirao korisne idiote u Vladu”.

- Kad smo kod DPS-a, stvorila se fama da su dobili više nego što se očekivalo, oni su slavili i pjevali… Da je ovakva Vlada, a da sam ja Milo Đukanović svaki dan bih organizovao žurke. Čovjek je instalirao korisne idiote u Vladu. On će stalno da raste uz pomoć Spajića, Bečića i Mandića

Na pitanje hoće li sa DPS-om, odgovorio je – ne.

- Ja sam DPS srušio kad je bilo najteže. Ali mene PES i Demokrate ucjenjivati neće. Neće Mandić komandovati sa mnom kao sa Spajićem i Bečićem, daćemo im mogućnost kako mislimo da formiramo građansku opciju, a ako neće – doviđenja, neka prave vlast sa kim hoće - kazao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 21:13