Za bolju Podgoricu Jakov Milatović, Anika Bajić / -M.VUJISIć
08/09/2024 u 17:45 h
Mićko VujisićMićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bajić: Uz obale Ribnice i Morače izgradićemo nova šetališta

Podgorica se najviše ponosi rijekama, a da bi građani i građanke, kao i sami turisti, uživali u njihovim ljepotama, u planu nam je izgradnja uređenih šetališta uz njihove obale, poručila je Anika Bajić kandidatkinja za odbornicu na listi "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu"

– Kada je riječ o samom šetalištu uz Ribnicu nakon što su završeni glavni projekti, radovi bi mogli početi već sredinom naredne godine – navodi Bajić.

Bajić dodaje da je izuzetno raduje jer će Podgorica napokon dobiti nove i moderno uređene sadržaje uz rijeku Ribnicu.

– Ono što je najbitnije, građani će uživati u ljepotama prirode koju ovaj predio krasi. Osvrnula bih se na to da je izgrađen samo jedan krak šetališta uz obalu Morače koji nažalost nije pristupačan svima zbog čega se u narednim fazama projekata takav vid propusta neće i ne smije ponoviti – kaže Bajić.

Ona je građanima Podgorice poručila da će se ona, kao i ostali budući odbornici sa liste "Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu" na čelu sa  Lukom Rakčevićem zalagati za ostvarenje svih tačaka predviđenih njihovim programom za život kakav stanovnici Glavnog grada zaslužuju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 13:34