Demokrate: Vlada nastavlja smjeme naših kadrova / - NET
06/10/2022 u 17:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate: Ovakav primitivizam i bahatost Vlade viđena je samo u najmračnijim scenarijima

Na današnjoj sjednici Vlade, bez i jednog razloga ili argumenta, apsolutno nezakonito, kao u najtotalitarnijim društvima eliminisan je profesor Safet Kalač, navode Demokrate

Nastavlja se primitivni revanšistički pohod pale i propale 43.Vlade Crne Gore na funkcionere i članove Demokratske Crne Gore, saopštile su Demokrate.

- Na današnjoj sjednici Vlade, bez i jednog razloga ili argumenta, apsolutno nezakonito, kao u najtotalitarnijim društvima eliminisan je profesor Safet Kalač, direktor Direktorata za vaspitanje i obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i nacionalnih zajednica koji je izabran na konkursu i kome je mandat trebao trajati do 28.01.2027. godine. Ovakav primitivizam, bahatost, beskrupuloznost Vlade koja je izgubila podršku 90% parlamenta i cenzus partija kakve su URA i SNP  viđena je samo u najmračnijim scenarijima revanšizma nakon raspada DPS-a prije dvadesetak godina- navode u saopštenju.

Dodaju:"Oni koji su prekrojili izbornu volju građana od 30. avgusta, vratili DPS na vlast i pozicije odlučivanja, “zakasnili" sa potpisima za Miodraga Lekića, spasili funkciju predsjednika Skupštine glasovima DPS-a i SDP-a, i na kraju nastavili sa ovakvim primitivnim revanšizmom su očito odabrali političku stranu i razbili svaku iluziju da su ipak odlučili da se otrgnu od zagrljaja bivšeg režima. Primili smo k znanju, i i mi i građani".

-Zato građani Crne Gore na predstojećim lokalnim izborima ni glasa političkim prevrtljivcima, revanšistima, bleferima i mešetarima koji su očito trajno iznajmljeni od strane centara moći koje smo pobijedili. Idemo ljudi da ih pobijedimo skupa 23. oktobra i ne dozvolimo da Crna Gora ikada više padne u ruke onih koji su spremni da čine sve ovo čemu svjedočimo u prethodnim danima, nedeljama i mjesecima- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:30