Sa sastanka OO DNP Podgorica / - DNP
16/08/2024 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DNP: Imaćemo najbolji rezultat u Podgorici

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević potvrdio je da će partija na čijem je čelu na izborima nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima, iskazujući čvrsto uvjerenje da će taj savez ostvariti najbolji rezultat na izborima.

U DNP-u juče je održana sjednica Opštinskog odbora, koja je označila i formalni ulazak u predizbornu kampanju za izbore u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar.

- DNP je, za razliku od  mnogih sezonskih pojava na političkoj sceni prethodnih godina, pokazala i dokazala  da se držimo principa i date riječi, zbog čega smo uspješno prošli probu vremena, te da nam dosadašnji rad i rezultati daju za pravo takvo očekivanje - kazao je Knežević.

Istaknuto je da DNP i koalicija ZBCG ostaju otvoreni za najširu koaliciju koja bi branila rezultate iz 2022. godine kada je DPS ubjedljivo poražen, ali ne pristaju da budu taoci borbe, kako su naveli, koja sa odvija ovih dana u nekim strankama, a odnosi se na besmisleni trku ko ce biti  nosilac liste.

- I dok se drugi utrkuju u sopstvenim redovima, rezultati će pokazati da smo najjači u Podgorici, jer građani znaju ko ih nikad nije iznevjerio i nije podredio njihov interes, vječitom interesu fotelja - kazao je Knežević.

Bošnjačka stranka јoš vaga o učešću na izborima; Tuzović: BS najbliža odluci da ide sama

Pored predsjednika DNP-a, sastanku su prisustvovali potpredsjednik Milun Zogović, potpredsjednica Maja Vukićević, predsjednik političkog savjeta Predrag Bulatović i predsjednik opštinskog odbora Vladimir Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 21:56