/ - FOTO: DPS
13/06/2023 u 14:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Još jednom u Baru pobijedila građanska i evropska Crna Gora

Povjerenje koje nam je ukazano 11. juna govori u prilog činjenici da građani ne žele nestabilne institucije, eksperimentalne vlade, niti uticaje spoljnih aktera na državnom nivou, navode iz DPS-a

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Bar zahvaljuje svim građankama i građanima Bara koji su još jednom poručili da multietnički, građanski i evropski Bar nema alternativu, kazali su u saopštenju.

Ostvareni rezultat od 34% podrške koaliciji "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković" (DPS, SD, LP, DUA) u Baru potvrđuje da građani u nama prepoznaju odgovornost i spremnost da povratimo političku stabilnost u državi, ubrzamo ekonomski razvoj, ali na realnim i održivim osnovama i vratimo Crnu Goru na evropski put, dodaju iz DPS-a.

- Povjerenje koje nam je ukazano 11. juna govori u prilog činjenici da građani ne žele nestabilne institucije, eksperimentalne vlade, niti uticaje spoljnih aktera na državnom nivou - ističu u saopštenju.

Zato, dragi građani Bara, još jednom vam hvala što ste i u ovom izbornom ciklusu potvrdili da smo najjači politički subjekt u Baru i da u ljudima koji predstavljaju koaliciju “Zajedno!” prepoznajete ozbiljne političke aktere koji u narednom periodu mogu da kreiraju budućnost koja nam pripada, poručili su u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 05:44