ilustracija / - DPS
23/09/2024 u 18:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS: Mandić prkosi EK, manipuliše dvojnim državljanstvom

Očigledno je da u redovima vladajuće većine vlada velika panika pred podgoričke izbore, navode iz DPS-a.

- U prilog takvoj tvrdnji ide i promotivni spot Andrije Mandića za lokalne izbore u Podgorici u kojem on obećava građanima da će se “zalagati za dvojno državljanstvo”?! Kome se to Mandić obraća i u kakvoj su vezi državljanstvo i lokalni problemi u glavnom gradu? Kakva je to muka natjerala Mandića da, u posljednjoj nedjelji pred podgoričke izbore, pokaže svoje pravo lice i otvoreno ignoriše upozorenje Evropske komisije koja je poručila našim vlastima da ne potežu ovo pitanje, jer to može da ugrozi bezbjednost EU?- ističu saopštenjem.

Mandić: Iznuđeni izbori su izraz samovolje nekolicine pojedinaca

Kako kažu, jasno je da je Mandića natjerao strah od lošeg izbornog rezultata da potegne pitanje kojim pokušava da manipuliše svojim biračima.

- Sa toliko političkog iskustva svjestan je kazne koju mu mnogi od njih spremaju jer se, samo zarad fotelje, odrekao svojih programskih principa, a nedavno i majke Rusije. Iako je danas, u jednom javnom nastupu, kazao da fotelju ne da ni po koju cijenu, makar njegova većina doživjela brodolom na podgoričkim izborima, poručujemo mu da smo i druge zaljubljenike u skupštinski mobilijar iz fotelje izbacivali, pa ćemo i njega uskoro- ističu iz DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 18:14