/ -FOTO: DEMOKRATE
14/03/2023 u 12:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gradonačelnik Ulcinja podržao Bečića: Razlike iz prošlosti ostavili smo po strani

Konačno je stvorena osovina građanskih partija koja će biti osnov za širu saradnju u budućnosti, kazao je Bajraktari

Predsjednički kandidat Demokrata Aleksa Bečić susreo se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem, koji mu je dao podršku na predstojećim izborima. 

Bajraktari je, podsjetimo, član GP URA. 

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što su neke razlike iz prethodnog perioda stavljene po strani i što je došlo do saradnje između građanskih snaga zarad višeg interesa, a to je dobro svih građana Crne Gore - kazao je Bajraktari. 

Istakao je da smatra da je konačno stvorena osovina građanskih partija koja će biti osnov za širu saradnju u budućnosti i koja će pokrenuti procese koji će našu zemlju voditi ka progresu i ubrzanju procesa evropskih integracija.

- Bečić je svojim radom i djelima dokazao koliko mu je stalo do saradnje sa svim političkim subjektima, pa i sa partijama manje brojnih naroda u Ulcinju i drugim opštinama. U prethodnom periodu smo zajednički dokazali da možemo da uradimo mnogo za građane Crne Gore, što su mogli da osjete i građani Ulcinja kroz rješavanje pitanja Valdanosa, Solane i mosta na Bojani te kroz otvaranje procesa privatizacije i mijenjanja loših praksi DPS vlasti - naveo je Bajraktari. 

Dodao je da je ključ uspjeha u saradnji, dijalogu i građenju mostova saradnje. 

- Pružam snažnu podršku gospodinu Bečiću i pozivam sve građane Ulcinja da ga na izborima podrže za budućeg predsjednika. Ubijeđen sam da će se upravo on naći u drugom krugu i pobijediti, a potom da zajednički proslavimo veliku pobjedu 2. aprila, dan nakon proslave Dana opštine Ulcinj -  zaključio je Bajraktari.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:02