/ - FOTO: URA - KONATAR
25/01/2024 u 09:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Konatar na januarskom zasijedanju Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope

Konatar je učestvovao u radu političke grupe socijalista, demokrata i zelenih, kao i u radu Komiteta za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj i Mreže parlamentaraca za zdravu životnu sredinu

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik Miloš Konatar učestvuje na januarskom zasijedanju Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope u Strazburu. Kkao su saopštili iz URA, na njoj je  izabran novi predsjednik Parlamentarne skupštine i komesar Savjeta Evrope za ljudska prava.

Takođe, na januarskom zasijedanju poslanicima Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope obratio se i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Konatar je učestvovao u radu političke grupe socijalista, demokrata i zelenih, kao i u radu Komiteta za socijalna pitanja, zdravlje i održivi razvoj i Mreže parlamentaraca za zdravu životnu sredinu.

Glavne teme ovog zasijedanja Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope bila su pitanja zaštite ljudskih prava imajući u vidu trenutne ratne sukobe na području Ukrajine i Bliskog istoka uz apele za prekid ratnih dejstava, kao i pitanje slobode medija i bezbjednosti novinara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:02