Davor Kumburović / Demokratska alternativa Crne Gore
30/09/2024 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kumburović: Demokratska alternativa zadovoljna rezultatom

Demokratska alternativa zadovoljna je rezultatom izbora i povjerenjem koje su nam ukazali naši sugrađani, kazao je Davor Kumburović, nosilac liste Demokratska alternativa Crne Gore (DA) u Kotoru.
- Tri osvojena mandata predstavljaju veliki uspjeh ako se zna da smo novonastali politički subjekt koji se prvi put pojavljuje na političkoj sceni. Naša startna pozicija i ostalih partija nije bila ista, i zbog toga smo još više ponosni na rezultat - kazao je Kumburović.
On je istakao da su Kotorani prepoznali prvenstveno ljude a onda i ono što su im ponudili i, shodno tome, smatraju da su pobjednici ovih izbora i da se stabilna vlast neće moći konstituisati bez Demokratske alternative.
- Rano je govoriti sa kime ćemo praviti dogovor, ali ti subjekti moraju biti građanske opcije koje će prihvatiti naš program, jer mi moramo ispuniti ono što smo obećali građanima. Stoga, naši partneri mogu biti samo oni koji misle na dobrobit Kotorana. Naša lista je sastavljena od politički i moralno čistih ljudi koji su uspješni u profesijama kojima se bave, što je i glavni razlog zbog koga su nam ukazali povjerenje - istakao je Kumburović.
On smatra da je narodu više dosta manipulacija političara i njihovih igara, što pokazuje i mala izlaznost na ovim izborima.
- Zato ćemo kao pobjednici ovih izbora pokazati kako se voli Kotor - naveo je Kumburović.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 14:43