Aleksandar Ljumović / -EVROPSKI SAVEZ
11/09/2024 u 10:49 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ljumović: Djelima ćemo pokazati ono što obećavamo

Danas nam, više nego ikad, trebaju ljudi za primjer, jer bauk 90-ih godina kruži opet Podgoricom, poručio je Aleksandar Ljumović, kandidat na listi "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer"

– A odgovor na to mora biti odgovor građanske, evropske i moderne Crne Gore. I kao što su i tada postojale različite partije, stranke i pokreti, bio je jedan savez. Taj savez, Liberalni savez, bio je uz Socijaldemokratsku partiju svetionik koji je obasjavao našu zemlju, koji je stvarao temelje za 21. maj 2006, temelje države koja će biti sigurna mediteranska i evropska luka i dovoljno široka za svakog svog sina i šćer - kazao je Ljumović.

On je istakao da Evropski savez okuplja upravo one snage koje su dokazale i pokazale da mogu izvesti Crnu Goru na pravi put.

– Zbog toga mi ne moramo da dajemo prazna obećanja, mi ćemo djelima dokazati ono što obećavamo. A obećavamo Podgoricu u kojoj ćemo voditi svoju djecu na utakmice evropske, a ne amaterske Budućnosti i naše reprezentacije. A danas je stanje takvo da Budućnost pratimo u Donjoj Gorici, a reprezentaciju u Nikšiću. Eto koliko je osvježilo, da u našem gradu ni travu na gradskom stadionu ne umiju da sačuvaju i zaliju - rekao je Ljumović.

Kako je kazao zbog svega toga izbor je nikad lakši.

– Izbor je između građanske Crne Gore i nacionalnih torova, evropske Crne Gore i Crne Gore poput Bjelorusije. Između Podgorice za primjer i Podgorice u kojoj se ne može očistiti smeće i obezbijediti voda - naveo je Ljumović.

Ljumović kaže da je ponosan na ljude sa kojima je na listi Evropskog saveza.

– Imamo i tim koji sve to može uraditi, a imamo i gradonačelnika za primjer Borisa Mugošu. Ponosan sam na sve nas, na tim koji pobjeđuje. Zbog toga niko nema opravdanja da 29. ostane kući. Podgorica grad za primjer i svaki glas za Evropski savez - kaže Ljumović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 03:50