/ -M.VUJISIć
02/09/2024 u 20:57 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Marinović: Podgorica će biti moderan grad

Listu "Za crnogorsku i evropsku Podgoricu" za vanredne lokalne izbore u Podgorici predala je i Crnogorska evropska partija.

Nosilac liste Boris Marinović kazao je da od podgoričkih izbora očekuju dobar rezultat.

– Prije svega zato što smo jedinstveni i nudimo jedinstven program koji ne nude druge partije. To je pravljenje od Podgorice modernog grada koji neće biti pod uticajem nijedne crkve. Nudimo Crnogorcima da vrate svoja prava koja imaju po Ustavu i zakonu. To su pravo na svoju crkvu, na ispovijedanje svoje vjeroispovijesti, na svoju kulturu, svoju istoriju i imovinu. Sve to sadašnje vlasti uskraćuju Crnogorcima, a mi smo ranije davali svoje glasove građanskim partijama koje kao što vidimo danas nemaju u svojoj agendi popravljanje položaja crnogorske zajednice. Iz toga razloga smo se organizovali da vratimo prava Crnogorcima - rekao je Marinović.

Predsjednik partije Novak Adžić kaže da su predali izbornu listu sa 58 kandidata za odbornike.

– Imamo više nego dovoljan broj prikupljenih potpisa i očekujemo korektnu izbornu kampanju. Vodićemo pozitivnu konstruktivnu kampanju sa kombinacijom državno-nacionalnih tema i lokalnih ekonomsko-socijalnih tema koje se odnose na prioritete razvoja Podgorice. Pošto samostalno izlazimo na izbore očekujemo da ćemo ostvariti dobar rezultat, odnosno parlamentarni status i da ćemo konstruktivno djelovati u parlamentu. Očekujem da ćemo ostvariti mnogo bolje rezultate nego što mnogi misle - naveo je Adžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 11:14