Nebojša Medojević / - FOTO: PZP
11/06/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Nadam se da ćemo imati prve fer i slobodne izbore

Da vidimo koliko su se građani Crne Gore navikli na slobodu. Sad nema izgovora i pritisaka, nema kupovine ličnih karata. Samo građanin, glasački listić i njegova savjest, rekao je Medojević

Pokret za promjene (PzP) spreman je, ukoliko dobije povjerenje građana, da se uhvati u koštac sa najvećim problemima crnogorskog društva, poručio je lider i nosilac izborne te partije Nebojša Medojević.

On je, nakon glasanja u Podgorici, kazao da su ovo prvi izbori na kojima će se građani slobodno izjasniti i da je zadoovljan što je u taj uspjeh djelimilčno ugrađana njegova politička karijera.

Medojević je rekao da su ovo veoma specifični izbori, navodeći da se preko 50 odsto građana još nije opredijelilo za koga će glasati.

On je kazao da se nada da će izborni dan proći u miru i da ćemo imati prve fer i slobodne izbore.

“Da vidimo koliko su se građani Crne Gore navikli na slobodu. Sad nema izgovora i pritisaka, nema kupovine ličnih karata. Samo građanin, glasački listić i njegova savjest”, rekao je Medojević.

On je kazao da je PzP spreman da se, ukoliko mu građani daju povjerenje, uhvati u koštac sa najvećim problemima crnogorksog društva.

“Ako ne daju, shvatićemo kao realnost trenutne političke situacije u Crnoj Gori i nastaviti da se borimo”, poručio je Medojević.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 02:27