Milatović i Đukanović / -FOTO: MEDIABIRO, NOVA.RS, PROFIMEDIA
13/03/2023 u 12:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović Đukanoviću: Vaše je samo da odete

Odnos prema Crnoj Gori i Cetinju ste pokazali za ovih trideset godina, poručio je on

Kandidat Pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović kazao je za kandidata DPS-a Mila Đukanovića da je "dokazani višedecenijski ratni huškač, osnivač of-šor kompanije i prevaziđeni političar".

Saopštenje Milatovića prenosimo u cjelosti:

Suočen sa izvjesnim porazom koji slijedi, sada više i ne krije sredstva kojima se služio, radeći sve da bi sačuvao imunitet i suočavanje sa oslobođenim pravosudnim organima.

Strah koji iz njega progovora, te kukavičluk da koristi druge radi svoga interesa, kako bi sebe predstavio jedinim državnikom koji je dobrodošao na Cetinje, može samo proći kod onih koje je uvukao u svoje prljave kombinacije, te ih napravio zavisnim.

Zapravo, Đukanović radi ono što je devedesetih priređivao istom tom Cetinju i rodonačelnicima ideje nezavisne Crne Gore. 

Dakle, predsjednik DPS-a ima samo jednu vječnu ideologiju, a to je lični i porodični interes. 

Svi koji su se suprotstavili tome, bili su meta fizičkog i medijsko-propagandnog linča.  

Sada, okupan u drugim bojama u odnosu na devedesete, te zatočen u paničnom strahu da na podjelama više ne može da vlada, okreće se jako opasnom pokušaju da zbog imuniteta cijelo društvo opet uvede u nestabilnosti i tenzije.

Kasno je Đukanoviću! 

Odnos prema Crnoj Gori i Cetinju ste pokazali za ovih trideset godina.

Zatvorene fabrike, devastirana privreda i raseljavanja, koja nijesu zaobišla ni Cetinje jeste vaš autentičan pečat i neizbrisiv trag, koji ne možete zamaskirati i izbrisati sa isceniranim incidentima, niti kreiranjem imaginarnih državnih neprijatelja.

Da ste bili posvećeni opštem i društvenom prosperitetu kao ličnom i of-šor destinacijama, danas bi Crna Gora bila srećna zemlja.

Umjesto povećanja standarda, vi ste kao predsjednik i premijer jedino znali, uz svoje porodično bogatstvo, da povećate stopu kriminala i korupcije, te broj raseljenih i siromašnih. 

To što ste napravili ovom društvu i državi, uz pravosudne organe, sudiće i nove generacije koje dolaze. Ne možete pobijediti pravdu i budućnost.

Stoga, Vaše je samo da odete!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:54