neđeljko moškov- foto / - NEđELJKO MOšKOV- FOTO
11/09/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Moškov: Kotor više ne smije da stagnira

Pobjeda liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov" na predstojećim izborima označiće početak procesa rješavanja nagomilanih problema grada, ali i start ciklusa razvojnih i infrastrukturnih projekata koji su mu odavno bili potrebni.

To ističe predsjednik kotorskog odbora Demokratske partije socijalista Neđeljko Moškov, navodeći kako će birači u Kotoru 29. septembra dominantno pokloniti povjerenje listi pod brojem devet.

- Siguran sam da Kotorankama i Kotoranima nije potrebno govoriti o tome koliko sam privržen ovom gradu i koliko želim uraditi za njega. Iz tog razloga sam i stao na čelo liste na kojoj su naši sugrađani koje svi dobro znate – neki su dokazani i stručni kadrovi, a drugi su oni na kojima počiva budućnost Kotora. Svima njima zajedničko je to da žele da rade odgovorno u interesu Kotora, za njegovu i dobrobit njegovih građana- naglašava Moškov.

On dodaje kako od 29. septembra počinje ozbiljno bavljenje stanjem u Kotoru, pri čemu će građani biti u potpunosti uključeni u proces donošenja odluka.

Danas predstavljanje izborne liste “Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov”

- Imam plan i siguran sam u to na koji način možemo unaprijediti život u Kotoru, u kojoj mjeri naš grad može biti funkcionalniji, kako ga razvijati kao održivu turističku destinaciju, a iznad svega na koji će način lokalna uprava postati istinski servis svih stanovnika opštine Kotor – od onih u Starom gradu, sve do žitelja ruralnog područja- istakao je Moškov.

On je pozvao građane da 29. septembra podrže listu "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov", koja garantuje promjene nabolje, kojoj će dobrobit svake građanke i građanina biti iznad svega, a interes Kotora prije svega.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 08:40