foto: Mićko Vujisić / - FOTO: MIćKO VUJISIć
03/10/2022 u 18:41 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Perić: Prioriteti autobuske linije kroz naselje Ljubović, ozelenjavanje površina i rješavanje problema parkinga

On je stanovnicima naselja Ljubović poručio I da će im u fokusu biti izbor predsjednika mjesnih zajednica i kojima ću ključnu ulogu imati građani

Uvođenje autobuske linije kroz naselje Ljubović, ozelenjavanje površina, rješavanje problema parking prostora prioriteti su pokreta Preokret u narednom periodu, saopštio je Srđan Perić, nosilac liste Preokret.

On je stanovnicima naselja Ljubović poručio I da će im u fokusu biti izbor predsjednika mjesnih zajednica i kojima ću ključnu ulogu imati građani.

image

Srđan Perić

- FOTO: MIćKO VUJISIć

- U ovom naselju bi trebalo riješiti saobraćaj. Buduća uprava bi trebalo da razmisli o uvođenju autobuske linije kroz naselje. Treba razmotriti da li vrtić treba da bude u zgradi koja nema dvorište, da li ovdje treba dom starih. Pokusaćemo da vratimo moć građanima - rekao je Perić.

image

foto: Mićko Vujisić

- FOTO: MIćKO VUJISIć

Član Preokreta Matija Milačić poručio je da je Ljubović klasican primjer kako jedna površina može da se devastira.

- Imamo razne probleme, smatramo da je ovaj kvart uništen i da je pravo vrijeme da riješimo probleme. Želimo da zajedno sa građanima dođemo do rješenja, da reguliše ko javni prevoz i da nađemo rješenja za parking prostore. Potrebno je izgraditi podzemne garaže - poručio je Milačić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:06