Nikola Milović / - DPS
23/04/2024 u 21:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Nikola Milović nosilac liste “Budva može bolje”

Na predstojećim lokalnim izborima koji će 26. maja biti održani u Budvi Demokratska partija socijalista (DPS) nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”, koja će biti predvođena Nikolom Milovićem, saopšteno je iz te partije.

Iz budvanskog DPS-a su naveli da su uvjereni da će odbornička lista “Budva može bolje!” odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u tom gradu, čime će se, navode, konačno stati na kraj anarhiji i haosu u tom gradu, jer je, ističu, evidentno da je došlo vrijeme za promjene koje će donijeti razvoj i prosperitet nakon stagnacije koja traje još od 2016. godine.

- Nikola Milović rođen je 1980. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Budvi, gdje i danas živi. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Zvanje magistra ekonomskih nauka stekao je četiri godine kasnije na Univerzitetu u Beogradu. Doktorirao je u aprilu 2011. godine, a danas je redovni profesor Ekonomskog fakulteta – Univerziteta Crne Gore, za oblast Ekonomska analiza i politika. Predavač je na predmetima Nacionalna ekonomija, Ekonomija Evropske unije, Zajedničko tržište i politika konkurencije EU-  istakli su iz DPS-a.

Kako dalje navode, član je Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore, i rukovodilac katedre za Ekonomsku analizu i politiku Ekonomskog fakulteta. U periodu 2016 – 2022. godine, u dva mandata obavljao je funkciju Dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Oženjen je, i otac dvoje djece.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 03:19