Ilija Mugoša / - RISTO BOZOVIC
29/08/2024 u 17:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP: Odlazeća vlast Podgorice masovno partijski zapošljava

Istek mandata natjerao je odlazeću gradsku vlast Podgorice da krene u masovno zapošljavanje partijskih kadrova čime opterećuje budžet i sistem Glavnog grada, saopštili su iz Stranke evropskog progresa (SEP).

- Kako nas obavještavaju zabrinuti službenici, gradske službe ne mogu otkucati podatke o radnom mjestu, koliko se oglasa stihijski dostavlja radi novih uhljebljavanja o trošku građana i privrede - kazali su iz SEP-a.

Stranka evropskog progresa poziva aktuelnu vlast da ne žrtvuje razvoj grada nauštrb svojih partijskih kadrova i da makar na kraju mandata radi ono što je morala raditi od početka – da stavlja prave ljude na odgovorne pozicije.

Ilija Mugoša, nosilac Izborne liste Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković, podsjeća da je jedan od prioriteta našeg programa obezbjeđivanje da na rukovodeće pozicije dođu stručni ljudi koji znaju što i kako treba raditi za razvoj našeg grada.

Pokret Naprijed: Partijsko zapošljavanje sinonim za nepravdu

- Glavni grad ne smije biti Noina Arka u koju će gurati partijske kadrove da ih poslom spasu pred potopom koji sadašnju vlast čeka. Grad Podgorica mora biti prestižan poslodavac koji će zapošljavati jedino putem transparentnog javng konkursa na kojem svako ko zadovoljava uslove mora imati šansu. To je red o kojem govorimo i to će se promijeniti nakon 29. septembra - poručio je Mugoša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 09:30