/ - M.VUJISIć
20/09/2024 u 10:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SEP: Sistemskim mjerama i konkretnim projektima pozicioniraćemo Podgoricu visoko na turističkim mapama regiona

Stranka evropskog progresa će nakon promjene vlasti 29. septembra i sistemskim mjerama i konkretnim projektima značajno obogatiti turističku ponudu Podgorice, čime ćemo obezbijediti stabilne cjelogodišnje prihode i otvaranje novih radnih mjesta, saopšteno je iz ove partije.

kako navode, planirali su i znaju kako da prošire turističku ponudu Podgorice sadržajima poput novog gradskog zanatsko-turističkog jezgra kojeg planiramo da otvorimo, uređenog lokaliteta Duklje, te biciklističkih i pješačkih tura.
- Veliki prostor za napredak vidimo i u oblastima kongresnog i vinskog turizma.Podgorica je jedan od rijetkih gradova koji u neposrednoj blizini centra, u urbanom području, ima sportski aerodrom koji zbog manjka vizije i ideja vlasti ne doprinosi razvoju grada i povećanju prihoda - navode iz SEP-a.
- Naš program Uredimo Podgoricu uključuje otvaranje centra za panoramsko letenje koji će biti turistička i avanturistička atrakcija i Podgorice i Crne Gore-  poručio je privrednik Vlastimir Ristić, kandidat za odbornika Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“.

Uz osmišljenu promociju, kako navode, pogotovo u digitalnom prostoru, uz povezivanje s našim renomiranim destinacijama i ugostiteljima postavićemo Podgoricu na visoko mjesto na turističkim mapama ovog regiona.

SEP: Čemovsko polje dobiće biznis zone

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 10:40