Ilustracija / - SNP
31/08/2024 u 14:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

SNP: DPS za izbore u Podgorici uzela slogan iz naše izborne kampanje

Odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Podgorici saopštio je da je Demokratska partija socijalista (DPS) za svoj slogan za predstojeće izbore u Glavnom gradu uzela slogan njihove partije " I riječ i djelo" iz izborne kampanje 2012. godine.

- Demokratska partija socijalista ne odustaje od starog manira da otima i prisvaja tuđe ideje i stvari - naveli su iz SNP-a.

DPS je, dodaju, tako nastavio sa otimačinama, "kojima su se godinama služili na svim poljima".

- Tako su decenijama otimali prirodna bogatstva, fabrike, materijalna dobra, odnosno tretirali Crnu Goru kao lični bankomat. Otimali su budućnost našoj omladini, a sve zarad sebičnih ličnih i uskopartijskih interesa - istakli su.

Jedino su, kako kažu, u tome bili orginalni, jer nikada nisu imali viziju da smisle nešto autentično, dobro i korisno za čitavo društvo.

- Tako su i sada prekopirali izborni slogan SNP-a, ali zaboravljuju da kopija nikada ne može biti original, već samo kopija, a u ovom slučaju još i blijeda. Zato im je uzaludno ovo prisvajanje nekadašnjeg izbornog slogana SNP-a, jer kao što nikada nisu uspjeli da otmu i zarobe slobodarski duh Podgorice, tako neće uspjeti ni ovog puta, jer će građani 29.septembra ubjedljivo podržati stabilnost i sigurnu budućnost, a ne one koji jedino znaju da otimaju i prisvajaju tuđe ideje - poručuju iz podgoričkog SNP-a.

Božović: SNP u koaliciji sa NSD i DNP-om

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:11