Spajić: Saobraćajna povezanost mora da se promijeni / screenshot Twitter
27/05/2023 u 21:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Infrastrukturni projekti biće najvažniji prioriteti

Brza cesta "Sarajevo - Pljevlja - Bijelo Polje" dvostruko je bitna za Pljevlja, povezaće ih sa Podgoricom i Primorjem, ali i sa autoputem, kojim će se brže dolaziti do susjednih država - kazao je Spajić

Nosilac liste Pokreta Evropa sad: Vrijeme je Milojko Spajić na predizbornoj tribini u Pljevljima kazao je da će infrastrukturni projekti biti među najvažnijim prioritetima u izvršnoj vlasti.

- Brza cesta "Sarajevo - Pljevlja - Bijelo Polje" dvostruko je bitna za Pljevlja, povezaće ih sa Podgoricom i Primorjem, ali i sa autoputem, kojim će se brže dolaziti do susjednih država - kazao je Spajić.

On je poručio svima koji putuju i do Podgorice i do Beograda i Sarajeva, svaki put kada idu i vraćaju se u Pljevlja da je svjestan da to traje.

- Em  je dug put, em je nesiguran, em je uzak, em je opasan noću... Taj put, brza cesta Sarajevo - Pljevlja - Bijelo Polje, za Pljevlja su dvostruko bitna, zato što će nas povezati sa autoputem koji će ići i prema Podgorici i prema Beogradu. Na taj način ćete se povezati sa Podgoricom za manje od sat i po vremena - kazao je Spajić.

Istakao je da ta saobraćajna povezanost mora da se promijeni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:04