/ -
13/09/2024 u 12:20 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Za budućnost Podgorice: Svaki asfaltirani metar, znak da nas građani vode

Svaki asfaltirani metar, znak јe da nas građani vode, mi slušamo i radimo, poručio je Radoš Zečević, kandidat za odbornika ispred liste "Za budućnost Podgorice - grad svih nas".

– Upravo ovakav pristup nam јe omogućio da učinimo vidljive promјene u svakom diјelu grada – saopštio je Zečević. 

 

Iz ove koalicije navode da je za godinu dana urađeno više nego za puni mandat DPS gradske vlasti. Kako navode, asfaltirano je 56 kilometara puteva, što u strogom centru Podgorice, što u prigradskim naseljima.

–U septembru je utrošen godišnji budžet namiјenjen za realizaciјu infrastrukturnih proјekata. Ovo pokazuјe da se i kako se radilo u prethodnih godinu dana – navodi Zečević.

– Iz koalicije poručuju da nisu selektivno birali koјe ulice će popraviti, te da nisu trgovali potrebama građana. Mi smo vaše potrebe slušali i vidјeli, јer to su potrebe svih nas. Dokazali smo da može da se radi u interesu svih građana Podgorice, bez izuzetka, samo ako su na mјestima odlučivanja ljudi sa znanjem, odgovornošću, viziјom i željom da se rezultati k vide u svakom diјelu grada. Mi radimo za građane, za bolju, sigurniјu i uređenu Podgoricu. Za razliku od naše viziјe, bivši režim јe neodgovorno i nezaјažljivo rovario i po ulicama i po standardu građana – poručuju iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas". 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 19:22