Dragan Živković / -
09/09/2024 u 12:44 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Živković: Vratimo sjaj Podgorici

Podgorica, koja je nekada bila simbol zajedništva, postala je podijeljena, uništen je duh ovog svetog grada, uništili su sve one moralne vrijednosti koje su nas činile ponosnim Podgoričanima, i zato je vrijeme da vratimo naš grad, da obnovimo zajedništvo koje su nam oduzeli, ocinjenio je Dragan Živković, predsjednik Udruženja podstanara Crne Gore-Moj Dom.

– Politika, vođena sebičnim interesima, ukorijenila se u našem društvu. I ti isti političari, koji su nekada počeli da ruše temelje našeg grada, nastavljaju to i danas. Oni ne biraju sredstva, unose podjele među nama, manipulišu našim razlikama kako bi profitirali. Danas, više nego ikad, nastoje da te podjele učine još dubljim, još surovijim. Ali, ovdje je nešto što oni ne mogu razumjeti: snaga Podgorice ne leži u njihovoj moći, već u nama – građanima ovog grada. Mi smo ti koji imamo stvarnu, istinsku moć da zaustavimo dalje urušavanje našeg doma, naše Podgorice. Naša ljubav prema ovom gradu, naša hrabrost i odlučnost da ga sačuvamo, to je ono što može donijeti promjenu – rekao je Živković. 

Živković je poručio da Podgorica pripada ljudima koji je vole i poštuju, a ne onima koji je žele iskoristiti i uništiti.

– Ne smijemo dozvoliti da naš grad bude žrtva podjela, pohlepe i političkih igara. Podgorica je naša, i samo mi, njeni građani, imamo moć da je spasimo. Sa vjerom u bolje sutra i snagom zajedništva, učinimo to. Jer samo zajedno možemo vratiti Podgorici sjaj koji zaslužuje. Imamo priliku 29-tog septembra da se izborimo za staru slavu našeg grada – poručio je Živković. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 23:10