Zbogom glavobolji / -SHUTTERSTOCK
21/11/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savršen način da se oslobodite glavobolje bez upotrebe tableta

Stručnjaci tvrde da primjenom ovog pristupa dolazi do poboljšanja cirkulacije, što rezultira pojačanim protokom krvi kroz tijelo

Kada vas zadesi neizdrživa glavobolja, a konvencionalni ljekovi ne donose olakšanje, možete isprobati ovu dokazanu metodu koju su generacije prije nas koristile s uspjehom. Potrebna vam je jednostavna oprema koju većina domaćinstava ima - lavor napunjen toplom vodom i jedan tanji peškir ili maramica natopljeni hladnom vodom.

Postupak je sledeći: potopite noge u lavoru s toplom vodom, dok istovremeno glavu umotate hladnim peškirom. Važno je zadržati noge u lavoru dok se voda postepeno ohladi, a isto pravilo važi i za hladan peškir oko glave. Ovaj jednostavan ritual neka traje dok osjetite da vam je olakšanje ili dok se voda u lavoru ne ohladi. Vjerujte, rezultati ovog prirodnog pristupa mogu vas iznenaditi brzinom i efikasnošću. Ova starinska metoda može vam pružiti izuzetno zadovoljstvo, a istovremeno omogućiti opuštanje i relaksaciju. Svakako ne može da škodi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:27