ZA BUDUĆNOST PODGORICE / - FOTO: DAN
07/10/2022 u 11:43 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Borovinić Bojović: Nije dovoljno raditi kaldrme, vec sadržajno oplemeniti Staru varoš

Kandidat za odbornika Goran Sćepanović kazao je da Starovarošani žele da mlađima ostave bolju budućnost i nasmijanu Staru varoš kojoj treba da se vrati duh

Nije dovoljno raditi kaldrme, vec sadržajno oplemeniti Staru varoš i ne tjerati je i mišiju rupu da ogromnim zgradama, poručila je Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste " Za budućnost Podgorice" koalicije DF, Slobodna Crna Gora, Prava Crna Gora i Radnička partija, razgovarajuci sa stanovnicima Stare varoši.

- Nas prvi potez biće ukljucivanje gradjana u gradjansko odlučivanje sta i kako promijeniti u Staroj varoši. Ovo naselje mora biti turisticki simbol grada. Mnogo toga moramo da riješimo pocev od saobraćaja, problematičnih biciklistickih staža, jednosmjernih ulica, zgrada koje se ne uklapaju u ambijent. Stara varoš mora da zablista i da joj se vrati sjaj. Grad treba da bude turistički centar, a Stara varoš centar tog centra.

Treba da kazemo ne DPS-u, da bi rekli da za Podgoricu i budućnost - rekla je Borovinić Bojović.

image

ZA BUDUĆNOST PODGORICE

- FOTO: DAN
image

ZA BUDUĆNOST PODGORICE

- FOTO: DAN

Kandidat za odbornika Goran Sćepanović kazao je da Starovarošani žele da mlađima ostave bolju budućnost i nasmijanu Staru varoš kojoj treba da se vrati duh.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 20:02