Pregovori PES-a sa SNP-om i Demosom / - RTCG
18/10/2023 u 11:44 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danas sjednice Predsjedništva i Glavnog odbora SNP o Vladi

Nakon sjednice Predsjedništva biće održana i elektronska sjednica Glavnog odbora koji treba da potvrdi odluku o eventualnom učešću u Vladi

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković zakazao je za danas sjednicu Predsjedništva na kojoj će se odlučivati o učešću ove partije u 44. Vladi Crne Gore čiji je mandatar lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić, potvrđeno je portalu Dana u SNP.

Nakon sjednice Predsjedništva, koja počinje u 12 časova, biće održana i elektronska sjednica Glavnog odbora koji treba da potvrdi odluku o eventualnom učešću u Vladi. Prema našim saznanjima na ovim sjednicama se neće govoriti o personalnim rješenjima. Odluku o ministarskim mjestima Socijalistička narodna partija će donijeti na sjednici Glavnog odbora koja će biti održana naknadno.

Prema očekivanju mandatara, i ostale partije koje će participirati u njegovoj vladi dostaviće do kraja nedjelje svoje predloge budućih ministara, a odgovor o učešću u Vladi danas se očekuje i od Albanskog foruma.

Novu vladu biti trebalo da čine, pored Pokreta Evropa sad, Demokratska Crna Gora, Socijalistička narodna partija i koalicija albanskih partija Albanski forum.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:39