/ - FOTO: DEMOKRATE
09/07/2022 u 16:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Demokrate: Vlada iz revanšizma razriješila Branka Vukovića

Po sada već ustaljenom pravilu, u Aerodromima ostao kadar dijela DF-a, navodno, opozicije ovoj Vladi. I postaje sve jasnije, "opozicije" koja igra ulogu najsnažnije političke potpore Dritanu Abazoviću i DPS-u, navode oni

Demokrate su se oglasile povodom aktuelne situacije u Vladi Crne Gore.

-Kako je nastala, tako i funkcioniše. Sve što nastaje na trgovini, mimo bilo kakvih principa, etike i legitimiteta, tako mora i funkcionisati. Naravno, mislimo na nelegitimnu Vladu Crnu Gore. Ali, ne samo na nju, nego i na njene pritajene pomagače i političke podupirače. Kao što smo i najavili, tako je na talasu kontinuiranog političkog revanšizma prema svakome ko ima bilo kakvu vezu sa Demokratama Vlada na jučerašnjoj sjednici razriješila Branka Vukovića, člana Odbora direktora Aerodroma Crne Gore- smatraju Demokrate.

Vuković, prema njihovim riječima,  nije razriješen zbog toga što je radio loše.

-Naprotiv, do juče je bio član jednog od najuspješnijih Odbora direktora neke državne kompanije, čemu je dao značajan doprinos. Kao profesionalan, stručan i visoko kvalifikovan kadar, smijenjen je samo zbog toga što je član Demokrata, a zamijenjen je nekim pojedincima, nećete se iznenaditi, koji nemaju fakultetsku diplomu i za koje nismo sigurni da li su ikada ušli u avion- navode  Demokrate.

Dodaju:"Takođe se nećete iznenaditi ako vam kažemo da je, po sada već ustaljenom pravilu, u Aerodromima ostao kadar dijela DF-a, navodno, opozicije ovoj Vladi. I postaje sve jasnije, "opozicije" koja igra ulogu najsnažnije političke potpore Dritanu Abazoviću i DPS-u, zašta bivaju nagrađeni ostankom na funkcijama i u foteljama. I zato je jasno da nećete vidjeti ništa od blokade ulica i kružnih tokova od strane DF-a, jer su Abazovićevi politički podupirači anestezirani sa svega nekoliko fotelja".

-Ali, neka pomenuti nastave sa trgovinom i zakulisnim igrama, naći ćemo se svi zajedno pred sudom građana, i to mnogo ranije nego što misle- zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 19:20