/ Ивана Ђукић
03/12/2021 u 20:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукић: Коалицију СД и Либералне партије чине досљедни људи

Поручила је да јој је част да је дио ове листе

Ивана Ђукић, предсједница Одбора Либералне партије на Цетињу I кандидат за одборника, саопштила је да у времену у којем је све мање повјерења, све више интрига, грубих подметачина, нетачних информација, у том ковитлацу и судару примитивних, личних циљева - појавила се коалиција СД-Либерална партија.

- Појединци који чине ове партије су на личном плану досљедни једнако колико и на политичком. То нешто значи. Увид у њихово размишљање и ставове доноси додатно охрабрење за размрсавање опасно великих Гордијевих чворова - насталих у посљедње вријеме. Свака традиционална мисао - са истинским залагањем за добробит Цетиња, повезана са модереном брзином дјелања, одликује кадрове који не чекају да им се каже што треба да ураде  већ преузимају иницијативу- навела је Ђукићева.

Поручила је да јој је част да је дио ове листе, а поред приватних крактеристика, које зна код ових особа, упознала је и невјероватну способност сарадње, брзине функционисања, емпатије и безрезервног излажења у сусрет.

- Ниједном се није изразила површност, како у односима, тако и у извршењима дужности, а како је солидарност један од темеља опстанка човјековог друштва, ова коалиција би могла послужити као узор- закључила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:19