/ FOTO: ILUSTRACIJA
20/07/2022 u 08:56 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đuričković: Abazović da zabrani djelovanje ogranka “Noćnih vukova” u Crnoj Gori

Podsjećamo da je Vlada krajem februara, nakon napada na Ukrajinu, donijela odluku o “pridruživanju svim restriktivnim mjerama koje je Evropska unija usvojila protiv Rusije, navodi on

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Socijaldemokrata Crne Gore Miloš Đuričković predlaže da premijer Dritan Abazović zabrani djelovanje ogranka “Noćnih vukova” u Crnoj Gori.

-Budući da je Crna Gora svoju vanjsku politiku uskladila sa vanjskom politikom EU, pozivamo Vladu Crne Gore da, u skladu sa posljednjim paketom sankcija EU prema Rusiji, zabrani rad ogranka “Noćnih vukova” u Crnoj Gori- saopštio je predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Socijaldemokrata Crne Gore, Miloš Đuričković. 

Dodaje:"Podsjećamo da je Vlada krajem februara, nakon napada na Ukrajinu, donijela odluku o “pridruživanju svim restriktivnim mjerama koje je Evropska unija usvojila protiv Rusije”. 

EU sprema sankcije i za Noćne vukove

-Nadamo se da lične relacije između Abazovića i ogranka “Noćnih vukova” u Crnoj Gori, kojima smo svjedočili krajem februara, neće uticati na evropski spoljnopolitički kurs Crne Gore-poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 18:55