Danijela Đurović / - IGOR SLJIVANCANIN
08/12/2022 u 09:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đurović: Potencijali Danilovgrada moraju biti u potpunosti valorizovani

Na današnji dan s pijetetom se sjećamo građana Danilograda koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada.

- Na današnji dan s pijetetom se sjećamo građana Danilograda koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode bile su podsticaj za novije generacije da idu njihovim stopama i da nikad ne odstupe sa puta borbe za bolju budućnost domovine. U godinama pred nama potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini, navela je Đurović.

Kako je istakla, njena očekivanja su da nova lokalna samouprava u Danilovgradu prepozna razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora realizuje značajne projekte koji će dovesti do poboljšanja kvaliteta života svih stanovnika ovog kraja.

- Politikom kontinuiranog unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, mogu se obezbijediti mogućnosti za kvalitetno poslovanje svima koji se opredijele za takav korak. Na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima državne vlasti, uvjerena sam da Danilovgrad i njegove građane čeka bolja budućnost, istakla je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:47