Драган Ивановић / - Драган Ивановић
12/02/2022 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ивановић: Многи покушавали да угасе СНП али су "зубе поломили на тврдом ораху чудноватој воћки"

- О коначном решењу које подразумијева најбоље решење за СНП, као и увијек до сада, одговор ће дати Главни одбор партије - навео је он

Социјалистичка народна партија је потекла из народа прије 24 године и часно и поштено свих ових година заступала тај исти народ. Зато бих замолио разне душебрижнике који ових дана дају инструкције руководству и чланству СНП-а како ће се понашати у актуелном тренутку, да се ману ћорава посла, поричио је шеф Клуба посланика ове партије Драган Ивановић.

 - Подсјетио бих само да су многи много пута покушали да угасе СНП али су "зубе поломили, на тврдом ораху чудноватој воћки". За двије и по деценије постојања СНП је са својим чланством увијек имала добар и јасан однос зато што ниједна одлука није донесена без консултације са базом. СНП је партија са највише стажа на политичкој сцени Црне Горе а искуство је чудо - навео је он.

Како је истакао, потврда свему овоме је чињеница да руководство партије ових дана обилазећи партијску базу, добија безрезервну подршку у настојању да се у оквиру парламентарне већине пронађе решење за новонасталу ситуацију.

 - О коначном решењу које подразумијева најбоље решење за СНП, као и увијек до сада, одговор ће  дати Главни одбор партије. И још једна порука на крају онима који покушавају по ко зна који пут да унесу раздор у СНП. Не покушавајте, неће вам проћи наум. Чланство чврсто вјерује свом руководству и то се ових дана потврђује широм Црне Горе - нагласио је Ивановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 01:41