DPS / - DPS
23/06/2024 u 18:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Iz DPS-a Nikšić poručili: Kovačeviću, ne budi kukavica, stani jednom iza onoga što si rekao

Demokratska partija socijalista pozvala je predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića da "jednom stane iza svojih riječi".

Oni su kazali da ostaje da se vidi da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela.

Kovačević je prethodne sedmice uzburkao javnost izjavom u kojoj kaže da će "u budućnosti postupati kao sa Turcima, sa onima koji hoće da više liče na Turke".

Iz nikšićkog DPS-a kaži da Kovačević, svjestan da se sam uvalio u nevolju, ponovo bježi od izrečenog.

- Tako sad na tako jadan način crnogorskoj javnosti pokušava da objasni kako u njegovim riječima “ako neko neće da budemo braća i ako hoće više da liče na Turke, onda ćemo u budućnosti bogami sa njima kao prema Turcima postupati”, nema poziva na obračun sa onima koji ne pripadaju njegovom nacionalnom i ideološkom krugu. Hoće uzaludno isprepadani Marko građankama i građanima da pojasni da treba više da vjeruju njemu negoli sopstvenim ušima i očima - navodi s eu saopštenju nikšićkog DPS-a.

Kako ističu iz ove stranke, Kovačević je mnogo puta pokazao da mu smetaju oni koji nijesu kao on i njemu slični.

- Profilisao se sada, za svoju fotelju uplašeni, Marko Kovačević kao raspirivač mržnje i netrepeljivosti, stvarajući biografiju dokazanog fašiste, tako da niko nikad i niđe na svijetu, a kamoli u Nikšiću, ne može povjerovati u njegovu licemjernu i manipulatorsku priču o pomirenju - navode u saopštenju predstavnici nikšićkog DPS-a.

Oni smatraju da Kovačević manipulacijama pokušava da opere sebe i svoju stranku od "sramotne besjede".

- No to samo još jednom potvrđuje činjenicu da je Kovačević jedna obična kukavica koja nikada neće stati iza svojih riječi. Zaključno, ostaje da vidimo da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela - zaključili su iz nikšićkog DPS-a.

Evropski tim za Nikšić pisao VDT-u: Preispitajte postupanje tužioca Đorojevića u predmetu protiv Kovačevića

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

23. jun 2024 18:38