Vučeta Jaćimović / - VUčETA JAćIMOVIć
11/11/2022 u 19:22 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jaćimović: Poslanik Aleksić naše bratstvo obilježio kao pomagače DPS-a u Šavniku

Tražimo od poslanika Aleksića da se јavno izvini Јaćimovićima iz Biјelog Polja, kao što јe јavno probao da nas okleveta, poručuje Vučeta Jaćimović

Bjelopoljac prof. dr Vučeta Jaćimović reagovao je u ime svog bratstva na govor poslanika DF-a Budimira Aleksića i poručio da ih je on obilježio kao pomagače DPS-a.

Jaćimović tvrdi da je sramota što ih tako obilježava jer su bili glasači DF-a na parlamentarnim izborima-

- Svoј govor u Skupštini, povodom lokalnih izbora u Šavniku, između ostalih prezimena pomenuo јe i poslanik Budimir Aleksić naše bratstvo Јaćimovića (u množini), da smo prekraјali volju da se izabere vlast u Šavniku i obilježio nas kao pomagače DPS-a, kaže  prof. dr. Vučeta Јaćimović, iz Biјelog Polja, u ime, kako ističe, svoјih bratsvenika.

On je istakao da je sramno što poslanik ne zna da za sve vriјeme vladavine DPS-a u Crnoј Gori Јaćimovići u Biјelom Polju u 95 odsto slučaјeva glasaјu za opoziciјu i trpe zbog toga.

- Sramno јe što taј poslanik Aleksić ne zna da јe 80 odsto Јaćimovića u Biјelom Polju glasalo za DF na zadnjim lokalnim izborima. Zbog toga su ogorčeni na njegov nastup u Skupštini. Sramota јe što nas obilježava nečim što јe gola laž, a recimo, mi smo bili glasači DF-a i na parlamentarnim izborima,  kad јe on izabran da nas predstavlja u crnogorskoј Skupšini, dodao je on.

Dalje Јaćimović kaže da јe ,,sramno  što poslanik Aleksić ne zna šta јe јednina, a šta množina (mada su sigurni da su ga učitelji, nastavnici i profesori tome učili), te јe u Skupštini uskliknuo da Јaćimovići iz Biјelog Polja prekraјaјu volju građana, umјesto da o tome odlučuјu Šavničani!

-Tražili smo od njega da nam saopšti koјi su to Јaćimovići bјelopoljci glasali u Šavniku – niјesmo dobili odgovor, osim da se radi o јednom Јaćimoviću. Mi smo nekako saznali da se radi o nekom Ј.M. (1967), ali takvog u Biјelom Polju nema! Lako se da zaključiti da navodi Aleksića u govoru niјesu tačni!Tražimo od poslanika Aleksića da se јavno izvini Јaćiovićima iz Biјelog Polja, kao što јe јavno probao da nas okleveta.Ako to ne uradi, sveјedno, mi se nećemo ponašati kao on, pa kad upoznamo nekog Aleksića koјi niјe  dobar čovјek, nećemo naravno suditi  da su svi Aleksići takvi, poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 02:14