/ DRITAN ABAZOVIC, SKUPSTINA CRNE GORE, SJEDNICA SKUPSTINE CRNE GORE-LAZAR RUZIC
23/02/2022 u 11:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић демантује везу његове породице са Вучићем

На саркастично питање цијењене новинарке ХРТ, потпредсједник Абазовић је дао саркастично потврдан одговор, што су ови квазимедији искористили да објаве малинформацију, наводе у саопштењу

Из кабинета Дритана Абазовића саопштили су да " квазимедији шире дезинформације о породици Абазовића". 

Саопштење преносимо интегрално:

Демантујемо и осуђујемо дегутантне дезинформације квазимедија бившег режима које су јутрос објавиле лажну вијест о томе да је потпредсједник Владе Дритан Абазовић потврдио наводну повезаност чланова породице потпредсједника Абазовића са предсједником Србије Александром Вучићем и отварањем клинике у Београду. 

На саркастично питање цијењене новинарке ХРТ, потпредсједник Абазовић је дао саркастично потврдан одговор, што су ови квазимедији искористили да објаве малинформацију и злонамјерно протумаче сарказам, изврћући суштину самог одговора. 

Јасно је да ти квазимедији зарад политичких интереса својих ментора, на основу ових дезинформација, желе потпредсједника Абазовића политички дискредитовати, а његовог брата професионално компромитовати. 

Имамо потребу упознати јавност да је др Дритан Абазовић, који живи и ради у Београду, брат потпредсједника Абазовића, угледни доктор који се бави регенеративном медицином и лијечењем најтежих болести матичним ћелијама, а по чему је препознат у међународним оквирима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:29