Milan Knežević / - FOTO: DNP
11/01/2024 u 11:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Obustaviti rušenje lamele C dok se ne nađe prihvatljivo rešenje

On je kazao da stanari nijesu krivi što su, kako je rekao, prevareni od kriminalnih investitora i korumpiranih institucija države

Poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević pozvao je ministra prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janka Odovića da obustavi rušenje lamele C, dok se ne nađe obostrano prihvatljivo rešenje, prenosi MINA.

(VIDEO) Rušenje Lamele C u podgoričkom naselju Ljubović; Radulović: Stanarima koji su u zgradi ukazana medicinska pomoć

On je kazao da stanari nijesu krivi što su, kako je rekao, prevareni od kriminalnih investitora i korumpiranih institucija države.

- Pozivam Odovića da obustavi rušenje lamele C i ne dovodi u opasnost živote stanara koji su ostali u svojim stanovima, dok se ne nađe obostrano prihvatljivo rešenje -naveo je Knežević na Fejsbuku /Facebook/.

On je poručio da je razgovor uvijek najbolji model jer, kako je kazao, nijedan ljudski život nije vrijedan sukoba između građevinskih lobija i kriminalnih investitora koji su bestragali državu.

- Ako krenemo da rušimo redom i striktno po zakonu, plašim se da bi u Podgorici jedino ostala Stara Varoš - dodao je Knežević.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 09:09