Andrija Mandić sa  Antoni Smitom / FOTO: Igor Šljivančanin
10/04/2024 u 11:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: 28. saziv Skupštine za tri mjeseca postigao ključne rezultate

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić održao sastao se sa Antoni Smitom, izvršnim direktorom Vestminsterske fondacije za demokratiju. Smita je upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate.

Predsjednik Mandić je gospodinu Smitu poželio dobrodošlicu, ističući da je od izuzetne važnosti za Skupštinu Crne Gore da ima dobru saradnju sa Vestministerskom fondacijom za demokratiju.

Predsjednik Skupštine je Smita upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate, koji su u prošlosti bili nedostižni za brojne prethodne sazive.

Izvršni direktor VFD-a Antoni Smit se predsjedniku zahvalio na izvdojenom vremenu, čestitajući mu na njegovom zalaganju koje je evidentno i izuzetno važno za rad i rezultate koje postiže parlament.

Komentarišući rezultate koje je postigao 28. saziv Skupštine, Smit je istakao da se oni mogu vezati za političko liderstvo i viziju zajedništva predsjednika Mandića. Izvršni direktor VFD-a je na samom kraju istakao uvjerenje da će se napredak nastaviti istim tempom i da će Crna Gora ostvariti svoj ključni spoljnopolitički cilj pristupanja EU.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 11:52