/ - Петар Мартиновић
06/11/2021 u 13:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мартиновић: Ђукановићева политика уништила Цетиње

Ђукановић посљедње директоре Обода наградио функцијама у Влади, навео је он

Потпредсједник цетињске УРЕ Петар Мартиновић, казао је да након синоћне изјаве Ђукановића да апсолутна одговорност за неискоришћену шансу Обода није на страни Владе већ Обода. 

- Ако је одговорност за гашења Обода на руководству Обода а не на Влади, на чијем је челу у том периоду био Мило Ђукановић, поставља се логично питање зашто је посљедње директоре Обода, након унишења тог предузећа, наградио функцијама у својој Влади- истакао је Мартиновић.

Како је навео, транзиционе тегобе Цетиња узроковала је политика Мила Ђукановића и ДПС, "која је искористила рат у Југославији за пустошење и грабеж привредног богатства Црне Горе, а нарочито Цетиња које је у економском смисле сравњено са земљом". 

Мартиновић наводи да је Ђукановић изрекао истину када је казао да се "многа црногорска предузећа нијесу снашла", али је заборавио да констатује да су се зато многи појединци добро снашли кад су од џемпераша постали каста на рачун омрчене Црне Горе. 

- Нијесте имали маћехински однос према Цетињу, то је истина, он се једино може окарактерисати као непријатељски, јер се од Ваше власти неће опоравити за више деценија- закључио је Мартиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 20:15