/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
25/05/2022 u 15:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић поново о СНП-у: Продавали су патике, док су моји ПзП-овци чували православље

Као и много пута до сада, био сам за све у праву, тврди он

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је данас да је био против да дају пет мандата СНП-у током састављања листе "За будућност Црне Горе" јер је, како тврди, знао да ће издати и преварити. 

- Ови санитарни остаци СНП-а који сада купе мрвице са мафијашке трпезе ДПС мафије немају проблем са мном и ПзП-ом. Они имају проблем са својим члановима и бирачима јер су издали све што је СНП представљао у Црној Гори. Док сам се ја и моји сарадници из ПзП-а борили за демократију, слободу, помирење Црногораца и Срба, православље и нашу Цркву, били су прогањани, хапшени и суђени. Ова гарнитура лидера покојног СнП је продавала патике, зеленашила и правила дилове са ДПС кокаинском мафијом- навео је Медојевић. 

Како је казао, издаја мора да се плати, а СНП је издао и продао вољу бирача од 30. августа 2020. године. 

- Ја сам био против да политички мртвом СНП- у поклонимо пет посланика јер сам тврдио да ће нас издати и преварити. Kао и много пута раније био сам у праву. СНП нас је издао и гласове најтврђих опозиционих бирача однио у вреће ДПС мафије и Мила Ђукановића. Покојни СНП је пљунуо на своје осниваче, политички програм и принципе и продао се ДПС мафији- закључио је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 03:39