Milatović sa predstavnicima Mense / - FOTO: MENSA
12/12/2023 u 10:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Razmotreni važni projekti koje Mensa Crne Gore sprovodi u zemlji i inostranstvu

Predsjednik je naglasio podršku države za aktivnosti Mense Crne Gore u nastojanjima da predstave Crnu Goru u najboljem svijetlu. Istaknuta je i važnost inteligencije u službi napretka same države, navodi se u saopštenju

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović juče je ugostio predstavnike Mense Crne Gore. Prijemu su prisustvovali predsjednik Mense, Danilo Vorotović, članovi Predsjedništva Aleksandar Musić i Aleksandra Lakić, savjetnica za PR i komunikacije Marina Vojinovic, kao i koordinator za edukaciju, Marko Lakić.

Tokom susreta, kako se navodi u saopštenju, delegacija je predsjedniku Milatoviću predstavila aktivnosti Mense na domaćem i međunarodnom nivou.

image

Milatović sa predstavnicima Mense

- FOTO: MENSA

Takođe su razmotreni važni projekti koje Mensa Crne Gore sprovodi u zemlji i inostranstvu, ističući njihov značaj i uticaj na crnogorsko društvo u cjelini. Govorilo se o planovima za budućnost, uključujući organizaciju događaja EMAG 26, koji će se održati u Podgorici.

- Predsjednik je naglasio podršku države za aktivnosti Mense Crne Gore u nastojanjima da predstave Crnu Goru u najboljem svijetlu. Istaknuta je i važnost inteligencije u službi napretka same države - ističe se.

Mensa Crne Gore je još jednom naglasila posvećenost jačanju ove saradnje kako bi zajedno radili na rastu i razvoju cjelokupnog društva, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:48