/ Иван Митровић
11/10/2021 u 17:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Митровић: Перфидна Спајићева игра води Црну Гору у банкрот

Само је то начин да се Црна Гора спаси злокобног плана министра Спајића који ће имати за посљедицу увођење наше државе у енормно задужење, инфлацију, раст незапослености и на крају банкрот, навео је он

Иван Митровић, посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе, саопштио је да након што је на сједници Социјалног савјета изгласана подршка Спајићевом предизборном памфлету “Европа сад”, остаје нам да се надамо да ће ванредни парламентарни избори бити што прије.

- Само је то начин да се Црна Гора спаси злокобног плана министра Спајића који ће имати за посљедицу увођење наше државе у енормно задужење, инфлацију, раст незапослености и на крају банкрот. Јасно је да је у питању чисто политикантска играрија од стране министра који је прије него је ступио на дужност представљан као економски и финансијски експерт, а у свом досадашњем раду се доказао само експертом у манипулацијама и фингирању- навео је он.

Како је навео, све ово је Спајићева "перфидна намјера којом је своје предизборно политичко дјеловање усмјерио на запослене са најнижим платама и пензионере, те их означио гласачким плијеном који треба обманути и зграбити".

- Како поставља и посматра грађана наше државе, као таргет групе, тако је Спајић поставио предизборни план своје партије у оснивању. Дакле каријерно опортунистички, лично грамежљиво и бескорпулозно, толико да је све урадио крајње површно, притом искључивши чак и економску анализу јер би иста потврдила економску неоправданост и неодрживост. И политички неупућеном је јасно да се иза свега крије покушај Спајићеве личне промоције и представљања себе као спасиоца. Али узалуд му такав труд, јер је познато да лично он стоји иза нетранспарентног дјеловања, тајног кредитног задуживања и бројних других непочинстава за које ће дотични одговарати након избора, када ће заједно са овом Владом бити дио мрачне и несрећне прошлости Црне Горе- поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 17:01