Boban Mugoša / - SCREENSHOT YOUTUBE
19/08/2024 u 09:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Mugoša: Ima li neko da može nabrojati sva ministarstva nakon rekonstrukcije Vlade

Kad sam govorio da se ne radi o pomirenju nego podmirenju bilo je raznih komentara…Jasno je da su fotelje po dubini, visini i širini kohezioni faktor ovako skrojene većine, naveo je poslanik Socijaldemokrata i nosilac liste Evropskog saveza na izborima u Podgorici Boris Mugoša.

On je u objavi na mreži X podsjetuio da u Crnoj Gori sa 600 hiljada stanovnika imamo Vladu sa 32 člana (26 ministara i 7 potpredsjednika x 5 savjetnika), i devet savjetnika, 54 državna sekretara, ko zna koliko pomoćnika (direktora direktorata), šefova kabineta, sekretara ministarstava, Skupštinu sa pet potpredsjednika (x 2 savjetnika) i tri zamjenika generalnog sekretara a ima i pomoćnika. 

- Zato je smiješno, a suštinski tužno djeluje papagajisanje pojedinih kako su u Vladi zbog očuvanja građanskog karaktera, evropske perspektive i evroatlanske orjentacije Crne Gore. Ima li neko mjesec dana nakon rekonstrukcije Vlade da može nabrojati sva ministarstva a kamoli imena svih članova Vlade…Prećeralo se- naveo je Mugoša na mreži X.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 01:28