Petar Odžić / Evropski savez
22/08/2024 u 12:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Odžić: Spajić na presu ličio na blijedu kopiju Vučića

Milojko Spajić na pres konferenciji ličio je na blijedu kopiju Aleksandra Vučića. Istrošene floskule, napad na tviteraše, ograničavanje slobode govora, samo su neke od zajedničkih osobina ova dva političara, ocijenio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

- Milojko još ne shvata da populizam ne ide sa skupim destinacijama, da glumljene skromnosti ne ide sa kriptomafijom... Premijer, vidjevši da od Čarapića i kompanije nema vajde, posegao je da sam sebe brani od neodbranjivog - navodi Odžić.

Prema njegovim riječima, svaki iole razuman građanin vidi da inflacija guta sve pred sobom, da su cijene nekih prehrambenih proizvoda skočile i do pet puta, da iz mjeseca u mjesec zadužujemo zemlju, da donosimo zakone o rasprodaji Crne Gore, a da sve to pravdamo jeftinim populizmom.

(VIDEO) Spajić: Kriminalnim grupama ne odgovara trenutno stanje u Crnoj Gori

- 29. septembra aktuelna većina će dobiti adekvatnu ocjenu koja će voditi u promjenu vlasti na svim nivoima! Očekujmo od AV, pardon, od Spajića još političkih pres konferencija, sa samo jednim ciljem - zamagljivanje stvarnosti i pokušaj dovođenja građana u zabludu - zaključuje Odžić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 06:55