(Fotografija koju uz svoje saopštenje navodi PES) / FOTO: Rade Koprivica
12/09/2024 u 15:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Abazović na sastanku sa Ramom izbjegavao da istakne državnu zastavu

Nekadašnji predsjednik i potpredsjednik u dvije Vlade, Dritan Abazović na zvaničnom sastanku sa premijerom Albanije Edijem Ramom 16. jula 2021. godine izbjegao je da istakne državnu zastavu u zvaničnom susretu, navode iz PES-a.

- Ovaj primjer najbolje govori koliko su URA i njeni funkcioneri vodili računa o imidžu Crne Gore, kada su bili na najznačajnijim pozicijama vlasti. Sa pozicija vlasti u 43. Vladi su imidž Crne Gore izgrađivali, tako što su uručivali pasoše kontroverznim licima, koji se danas sumnjiče za višemilionsku utaju poreza, a na štetu Crne Gore - dodaju u saopštenju.

PES: Milatović više ne krije da se transformiše u Medojevićevu i Abazovićevu prikolicu

Navode da međutim, "sada kada Abazović i ostali konstituenti antivladine koalicije imaju status opozicije, ne kriju ambiciju da budu čuvari državnih interesa, iako građani vrlo dobro pamte kako se taj patriotizam naplaćivao".

- Kako je Abazović uvažavao crnogorske simbole, najbolje govori zvanična fotografija Vlade Crne Gore sa nekadašnjeg susreta predsjednika URA-e i predsjednika Vlade Albanije - zaključuju u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 17:48